0
ثبت سفارش و پرداخت نهایی بستن
تعداد
تصویر
عنوان
معرفی محصول

شکر طبرزد معروف به شکر سرخ یک نوع شکر طبیعی است که سابقه مصرف آن به 300 الی 400 سال می رسد. اما متاسفانه امروزه مصرف شکر سفید در بین جوامع جایگزین آن شده است که از چغندر (غذای دام) بدست آمده و عوارض بسیاری برای انسان دارد و موجب بروز بیماری های زیادی از جمله دیابت و عفونت و ... میشود.
شکر سرخ از شیره نیشکر خالص به دست می آورند. شکر سرخ در واقع همان شکر خامی است که از عصاره اصلی گیاه نیشکر بدست می‌آید. برای تهیه آن، نیشکر را با آتش حرارت داده و سرخ می کنند و مواد حاصل شده را شکر طبرزد نیز می نامند.
هیچ ماده و افزودنی شیمیایی در فرآیند تولید شکر سرخ دخالت ندارد و به خاطر وجود بیشترین میزان ملاس سرشار از انواع املاح، ویتامین‌ها و مواد معدنی به خصوص ماده معدنی کروم است؛ فیبر، آنتی اکسیدان، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم و منیزیم از این جمله است که باعث می‌شود این ماده مغذی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثر باشد. شکر سرخ طبعی گرم و‌تر دارد و برای رفع سردی مفید است.

 

  • مشخصات فنی
  • نقد و بررسی
  • نظرات کاربران
  • مشخصات محصول
    وزن
    1000 گرم
  • خواص:
    •    باز کننده مجاری و عروق مسدود
    •    بهبود دهنده دردهای شکمی و بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش 
    •    ملین شکم و رفع کننده یبوست
    •     بهبود دهنده بیماری های کبد
    •     تصفیه کننده خون و جلوگیری از بروز کم خونی
    •    تنظیم فشار خون
    •    رفع گرفتگی صدا
    •    دافع خلط سودا (برعکس شکر سفید که مولد خلط سودا است)
    •    استحکام بخشیدن به استخوانها و مفاصل
    •     پیشگیری از پیری زودرس
    •    مفید برای حلق، سینه و ریۀ خشک
    •    افزایش نیروی جوانی و شادابی پوست
    •    موثر در درمان آنفولانزا، سرفه و سرماخوردگی
    •    تقویت کننده میل جنسی
    •    مفید برای خانم های باردار

     

  • نام:
    ایمیل:
    پیغام:
    کد مقابل را وارد کنید ...
محصولات مشابه