لیمو ترش خشک شده کمی طعم تلخی دارد ولی بسیار معطر بوده به قدری که از آن به عنوان اسانس و طعم دهنده می توان استفاده کرد. لیمو خشک کاربرد بسیاری در تهیه غذا در کشور ما دارد، معمولا به عنوان چاشنی در طبخ خورش های ایرانی چون قورمه سبزی و قیمه استفاده می شود. این میوه از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین ث از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده فشار خون و چربی خون شناخته شده است. اضافه کردن لیمو عمانی به غذاها و اسیدی نمودن محیط آن، به افزایش جدب آهن غذا توسط سلول های بدن کمک می کند.
خنک کننده، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین ث، مسکن سردرد، التیام دهنده سرفه و سرماخوردگی