برنج گیاهی است که اغلب در زندگی روزمره ما مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از غذاهای محبوب اغلب مردم دنیا علی الخصوص ایرانیان است. برای به دست آوردن برنج سفید دانه های برنج را در دستگاه های مخصوصی می ریزند و این دستگاه ها پوسته خارجی برنج (شلتوک) را از آن جدا کرده و سپس با اصطکاک دادن برنج بدون پوسته با یکدیگر، غشای خارجی آن نیز از بین می رود و برنج سفید و شفاف به دست می آید. پودر سبوس برنج سرشار از پروتئین، نشاسته، اسیدهای چرب، فیبر رژیمی و مواد معدنی و انواع ویتامینهای گروه B و E است. وجود فیتوسترولهای موجود در آن به کنترل کلسترول و قند خون کمک زیادی میکند بنابراین افزودن پودر سبوس برنج بر روی برنج پخته، میتواند به عنوان یک مکمل غذایی ارزشمند عمل کرده و برای سلامتی مفید باشد.
کاهش وزن، کاهش یبوست بدون دارو، درخشانی و جوانی و تمیزی پوست، برطرف کننده جوش های صورت، درمان شوره سر و ریزش مو