شیرهی خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد میشود. شیره خرما، تسکین دهندهی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند. در بسیاری از استانهای کشورمان، از شیره خرما به جای شکر در پختن حلوا استفاده میکنند.شیره خرما حاوی پروتئین، قند طبیعی مواد معدنی و ویتامین هایی مانند B1، B2، B3 و B5 و همچنین A1 و C است که در صورت مصرف دیگر نیازی به مولتی ویتامین ها ندارید. این شیره حاوی قندهای طبیعی مانند گلوکز، ساکارز و فروکتوز هستند و برای میان وعده یک انتخاب مناسب به حساب می آیند. طبع شیره خرما گرم و خشک است
خواص: درمان یبوست و بهبود دستگاه گوارش درمان کم خونی کمک به تعادل اعصاب رفع خستگی و ضعف بالا بردن و افزایش استقامت جنسی تقویت قواه بینایی کاهنده کلسترول خون